Metodologia Inspire – Prepare – Succeed aplicată în cadrul  programelor și proiectelor internaționale Junior Achievement

Metodologia Inspire – Prepare – Succeed aplicată în cadrul programelor și proiectelor internaționale Junior Achievement

Misiunea Junior Achievement este de a inspira și pregăti tinerii să reușească într-o economie globală.

Toate activitățile educaționale din cadrul programelor, proiectelor și competițiilor Junior Achievement au la bază metodologia internațională Inspire – Prepare – Succeed.

  • Inspire: experiență de învățare care contribuie la dezvoltarea unor cunoștințe și abilități de bază, prin acces la materiale educaționale.
  • Prepare: experiență de învățare care dezvoltă abilități, atitudini și competențe, prin acces la webinare, traininguri, cursuri, workshop-uri.
  • Succeed: experiență de învățare aplicată care oferă oportunități în lumea reală a locurilor de muncă, prin acces la Incubatoarele JA de joburi și antreprenoriat, job shadow sau practică.

Cadrele didactice din România au la dispoziție, gratuit, materiale și instrumente de lucru pe care le pot aplica la clasă, cu elevii și studenții, în cadrul programelor și proiectelor Junior Achievement, care pregătesc tinerii pentru angajare și antreprenoriat.

Detalii la: https://jar.ro/brosura.