Build-up Your Future

Build-up Your Future

Un proiect susținut de:

Dezvoltat ca parte a programului internațional Junior Achievement Success Skills, Build-up Your Future este un proiect de orientare profesională destinat elevilor de liceu. Acesta include activități de consultanță în carieră și sesiuni de mentorat personalizate în funcție de interesele elevilor, precum și webinare tematice organizate cu sprijinul consultanților voluntari din partea companiei Meta (fostă Facebook).


OBIECTIVUL PROIECTULUI

Prin intermediul activităților de consultanță și mentorat derulate pe o perioadă de aproximativ 3 luni, proiectul are ca obiectiv sprijinirea tinerilor în a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține succesul în carieră.

Webinarele tematice și activitățile de mentorat și consultanță în engleză și/sau în română, desfășurate împreună cu voluntarii Meta, oferă elevilor participanți oportunitatea de a descoperi informații noi și de a se implica în activități concrete ce au în vedere dezvoltarea și exersarea aptitudinilor și abilităților (tehnice și interpersonale) necesare orientării în carieră și pregătirii pentru locul de muncă, identificarea și cultivarea intereselor personale și profesionale, realizarea unui CV de succes, alegerea facultății potrivite și a unui viitor loc de muncă, oportunități de internship sau construirea brandului personal.

Alături de consultanții Meta, a căror experiență profesională și personală constituie un model pozitiv pentru elevi și aduce valoare adăugată activităților educaționale, tinerii pot explora și evalua diferite opțiuni de carieră și competențele profesionale necesare acestora.

Proiectul sprijină elevii să câștige încredere, cunoștințe practice și atribute esențiale necesare pregătirii pentru profesiile lor viitoare.

Comunicări