SEMIFINALELE ONLINE – COMPETIȚIA JA DE ANTREPRENORIAT GEN-E 2023

SEMIFINALELE ONLINE – COMPETIȚIA JA DE ANTREPRENORIAT GEN-E 2023

49 de echipe de elevi și studenți, din 27 de instituții de învățământ, din 19 localități, au participat online la semifinalele organizate la nivel național pentru competiția JA de antreprenoriat Gen-E 2023.

Pe parcursul Incubatorului JA BizzFactory, tinerii antreprenori au participat la sesiuni online de pregătire și mentorat, au avut acces la resurse educaționale și au pilotat afaceri în diferite domenii, cele mai multe proiecte punând accentul pe elemente specifice următoarelor industrii: Comerț, Agribusiness, IT, Educație și dezvoltarea carierei și Afaceri sociale.

Săptămâna aceasta, vom anunța lista echipelor selectate pentru a participa și prezenta proiectele finale în fața juriului, la finala națională Gen-E, organizată pe 17 mai – secțiunea Elevi și pe 18 mai – secțiunea Studenți.

Cele mai active echipe, cu idei fezabile de afaceri, vor beneficia de premii, iar cele mai bune echipe vor reprezenta România la finalele europene Gen-E în iulie 2023.

Programul JA de Educație Antreprenorială este susținut financiar de Romanian-American Foundation, Citi Foundation, Accenture, EY Romania, FedEx Express, HP, NN, OMV Petrom, PMI și PMIEF.