ECHIPE DE TINERI PREMIATE DE ACCENTURE ROMÂNIA PENTRU  INOVAȚIA ÎN AFACERILE PILOT–H-POINT COMPANY ȘI Q-SORT

ECHIPE DE TINERI PREMIATE DE ACCENTURE ROMÂNIA PENTRU INOVAȚIA ÎN AFACERILE PILOT–H-POINT COMPANY ȘI Q-SORT

Echipa H-Point Company a creat o serie de stickere inteligente cu scopul de a eficientiza procese, dar și a minimiza efectele negative de distragere a atenției, prin intermediul avertizărilor.

„Programul JA de antreprenoriat a fost o experiență plăcută și anul acesta, având o organizare foarte bună și implicare maximă din partea voluntarilor. Am dobândit diverse cunoștinte în domeniu și ne-am întărit abilitățile existente.  Competiția JA a fost un prilej unic de a ne extinde orizonturile și de a ne dezvolta din punct de vedere antreprenorial. Fiecare mentor și jurat și-a lăsat amprenta în progresul academic al fiecărui participant și ne-a condus mai aproape de succesul sperat într-o viitoare calificare în domeniu.  Ne-am bucurat de o finală cu emoții, cu prezentări și idei bune, cu sfaturi utile! ” – Echipa H-point Company, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza

Echipa Q-Sort a pilotat un sistem robotizat de sortare (dezvoltarea mecanică a instalațiilor și a unităților electronice de control pentru ele, precum și a software-ului), astfel încât să minimizeze gradul de implicare a persoanelor necesare pentru colectarea și sortarea deșeurilor.

Alpiniștii începători când escaladează un munte mai complicat, deseori sunt legați cu o funie între ei, ca să fie suport unul pentru celălalt în cazuri excepționale. Pentru noi, activitățile din cadrul JA au fost acea funie care ne-a legat de „alpiniști” cu experiență, astfel încât să fim ghidați pe tot parcursul ascensiunii noastre. Suntem recunoscători și le mulțumim mentorilor pentru ideile valoroase oferite și pentru suportul acordat de-a lungul programului. – Echipa Q-sort, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi 

Accenture România a premiat echipele ținând cont de elementele de inovație incluse în planurile de afaceri și a susținut cu exemple și sfaturi tinerii din programul JA de antreprenoriat, în timpul sesiunilor online, să găsească modalități realiste de implementare pentru ideile lor.