Două echipe de elevi și studenți reprezintă România la cel mai mare eveniment european dedicat antreprenoriatului – Gen-E 2023, Istanbul

Două echipe de elevi și studenți reprezintă România la cel mai mare eveniment european dedicat antreprenoriatului – Gen-E 2023, Istanbul

Echipele de tineri câștigătoare ale finalei naționale din România, AgroStep (Liceul Teoretic Al. I. Cuza București) și Partial Eclipse (Universitatea Politehnica București), participă în perioada 11-14 iulie, la Istanbul, la evenimentul european Gen-E 2023.

Evenimentul reunește peste 800 de elevi și studenți din 40 de țări, profesorii lor coordonatori, reprezentanți din business și din cadrul instituțiilor publice, pentru a face schimb de idei, a găsi noi surse de inspirație și a modela viitorul afacerilor.

Pe lângă etapele de evaluare prin care au trecut anterior în mediul virtual (Virtual Expo, Online Interviews), echipele din România urmează să își prezinte, pe scenă și la standuri, ideile de afaceri și prototipurile create (AgroStep: dispozitiv agricol pentru măsurarea elementelor variabile ale solului, care ajută la maximizarea recoltei; Partial Eclipse: ochelari terapeutici pentru prevenirea crizelor de epilepsie și o aplicație atașată), să discute cu juriul și vizitatorii din celelalte țări.

Mai multe detalii despre eveniment și echipele participante pot fi consultate la: https://gen-e.eu/.