13-19 noiembrie, Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (GEW) în România

13-19 noiembrie, Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (GEW) în România

Peste 40.000 de evenimente vor avea loc în întreaga lume în Săptămâna Globală a Antreprenoriatului, cu scopul de a dezvolta spiritul antreprenorial și abilitățile antreprenoriale ale tinerilor și de a-i conecta cu potențiali parteneri în domeniile lor de interes.

În cadrul celei de-a 16-a ediții a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, peste 10 milioane de antreprenori din aproximativ 200 de țări vor participa și vor încuraja tinerii care nu au luat niciodată în considerare ideea de a dezvolta un start-up să acționeze, având la dispoziție expertiza profesioniștilor și a antreprenorilor care au avut succes.

Junior Achievement (JA), gazda evenimentului în România, va organiza o serie de activități destinate tinerilor interesați să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale, digitale și de comunicare și va aduce sub umbrela GEW cât mai multe persoane și entități care sunt implicate în dezvoltarea antreprenoriatului și care sunt invitate să-și înscrie activitățile specifice pe pagina dedicată României – www.genglobal.org.

Junior Achievement România va lansa o nouă ediție a Incubatorul Bizzfactory, parte a programului internațional de antreprenoriat al JA. Incubatorul reprezintă etapa practică a programului – în care participanții aplică noțiunile dobândite la cursurile de educație antreprenorială, economie și management – și este derulat cu sprijinul consultanților voluntari din companiile partenere JA.

Programul JA Entrepreneurship™ în România este susținut financiar de Romanian-American Foundation, Citi Foundation, FedEx, HP România, Accenture, EY, NN România și Fundația Unicredit. Aceasta face posibil ca programul să ajungă în acest an școlar în 381 de școli, 30 de universități și peste 19.000 de tineri să beneficieze gratuit de cele trei componente ale lui (INSPIRE; PREPARE; SUCCEED).

Junior Achievement (JA) România are ca obiectiv consolidarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor și promovarea colaborării cu potențiali parteneri din domeniile lor. Suntem entuziasmați să găzduim Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW), care se va desfășura în perioada 13-19 noiembrie. Împreună, ne propunem să organizăm o serie de evenimente și activități menite să inspire și să pregătească tinerii pentru un viitor cu mai mult spirit antreprenorial.