Un pas înainte pentru dezvoltarea platformei pentru inovatori sociali – MYNNOVA

Un pas înainte pentru dezvoltarea platformei pentru inovatori sociali – MYNNOVA

Reprezentanții organizațiilor JA România, Law and Internet Foundation Bulgaria, Celje Youth Centre Slovenia, University of Nicosia Cipru și Prime AG Germania au participat, la Sofia, în perioada 26-27 iunie 2017, la a doua întâlnire transnațională din cadrul proiectului MYNNOVA – platforma internațională de mentorat pentru tinerii inovatori sociali.

În cadrul acesteia, au fost trecute în revistă statusul și planul de acțiune al proiectului, validarea cadrului competențelor necesare mentorilor și mentoraților și stadiul implementării platformei de mentorat online – Euromentor.

De asemenea, s-a discutat despre următorii pași din proiect – ultima serie de focus grupuri, trainingul pentru tinerii profesioniști, care va fi coordonat de Celje Youth Centre în luna octombrie, precum și despre aspectele tehnice ale implementării platformei de mentorat.

MYNNOVA este un proiect de promovare a educației antreprenoriale și a antreprenoriatului social în rândul tinerilor, care se desfășoară în perioada decembrie 2016-septembrie 2018. Proiectul este coordonat de Junior Achievement România și este finanțat de Uniunea Europeană, prin ERASMUS+.