Junior Achievement România, premiată cu JA Collaboration Award

Junior Achievement România, premiată cu JA Collaboration Award

Junior Achievement (JA) România, JA Bulgaria, JA Grecia, JA Letonia și JA Norvegia au fost premiate cu JA Collaboration Award în cadrul JA Global Leadership Conference 2017, care s-a desfășurat în Atlanta (Georgia) sub tema “One JA”.

Birourile europene JA au lucrat împreună în ultimul an pentru a dezvolta GREENT – un program pilot de formare a cadrelor didactice pentru predarea antreprenoriatului verde elevilor de liceu.

JA Collaboration Award recunoaște țările membre – din S.U.A. sau din centrele regionale de operare – care participă la proiecte colaborative și încurajează cooperarea la nivel mondial prin proiecte care promovează inițiativele de strângere de fonduri, eficiența operațională și acoperirea de programe.

Fiind una dintre cele mai mari organizații non-profit pentru tineret din lume, prezentă în 39 de țări europene și peste 100 de țări din întreaga lume, Junior Achievement (JA) pregătește tânăra generație pentru locurile de muncă de mâine prin programe educaționale „learning by doing” de educație financiară, orientare profesională și educație antreprenorială. Rețeaua globală Junior Achievement implică în fiecare an peste 470.000 de voluntari care mentorează peste 10 milioane de studenți în peste 100 de țări.