20 de echipe de liceeni își prezintă primele nivele din jocurile video în cadrul competiției Gamecelerator 4.0

20 de echipe de liceeni își prezintă primele nivele din jocurile video în cadrul competiției Gamecelerator 4.0

Peste 80 de elevi de la liceele din București își prezintă jocurile în faza demo, cu un nivel funcțional, în competiția Gamecelerator 4.0. Elevii au fost selectați din peste 250 de elevi care au propus 60 de jocuri video cu un potențial de dezvoltare.

Echipele de 3-5 elevi au fost selectate din liceele: Colegiul Naţional” Cantemir-Voda”; Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu"; Colegiul Național "Gheorghe Lazăr"; Colegiul Național „Gheorghe Șincai”; Colegiul Național „Grigore Moisil”; Colegiul Național I.L. Caragiale; Colegiul Național Ion Creangă; Colegiul Național Iulia Hașdeu; Colegiului Național Bilingv "George Coșbuc”; Colegiul Național „Sfântul Sava; Colegiul Tehnic "Petru Maior" și Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza".

În următoarea etapă doar 10 echipele vor fi selectate pentru a transforma jocul într-un produs vandabil, cu sprijinul consultanților voluntari Ubisoft și Junior Achievement România. Elevii vor prezenta jocurile și strategia de business în finala competiției, Demo Day. Câștigătorii beneficiază de internshipuri la Ubisoft Romania.